Testimoniale

Novis Plaza

Am început colaborarea alături de echipa Bla Shine în anul 2017, fiindu-ne parteneri de nădejde atât pentru curățenia birourilor noastre și furnizarea materialelor igienico-sanitare, cât și pe partea de curățenie industrială. Sunt o echipă orientată spre nevoile fiecarui client în parte, oferind servicii de înaltă calitate, consultanță  și diverse soluții inovatoare.
 
De ce recomandăm serviciile Bla Shine?
Promptitudine, seriozitate și implicare.

Office Depot

Am ales să colaborăm cu BLA Shine ca furnizor pentru serviciile de curățenie și aprovizionare cu consumabile igienico-sanitare, la recomandarea unui alt furnizor. Pe parcursul colaborării, de peste 2 ani, au dat dovadă de seriozitate pentru serviciile prestate și eficiență în procesul de curățenie. Totodată, personalul delegat pentru curățenia din locația noastră, este prompt, responsabil și bine instruit, întreaga echipă oferă întotdeauna suport în alegerea celor mai bune soluții pentru solicitările noastre punctuale legate de serviciile de curățenie.

Whiteland

Recomand cu căldură echipa BLA Shine, colaborăm cu ei pentru punctul de lucru din Cluj-Napoca – Parc Logistic Transilvania.

Suntem parteneri începând cu anul 2015, iar pînă în prezent ne-au dovedit a fi un colaborator de încredere și de ajutor. Nu am fost dezamăgiți niciodată pentru alegerea făcută.

Lucrăm cu ei pentru serviciile de curățenie pe spațiile de birouri, vestiare, cât și depozitele de logistică, aprovizionarea cu produse igienico-sanitare sau alte servicii punctuale. Au personal calificat și bine instruit, de care suntem mulțumiți. Deasemenea, dispun de echipamentele necesare pentru orice tip de intervenție. De exemplu, nouă  ne-au recondiționat pardoseala PVC din spațiile de birouri, rezultatul fiind peste așteptări. La intervențiile de pe hală folosesc echipamente profesionale de mari dimensiuni, ceea ce face să finalizeze într-un timp scurt curățenia, iar noi să ne desfășurăm activitatea normal.

Viva City

Colaborăm cu BLA Shine de mai bine de 5 ani și mereu am fost mulțumiți de serviciile prestate. Contractele de prestări servicii sunt încheiate atât pentru birourile administrative cât și pentru ansamblul residențial compus din 3 clădiri înalte a 11 etaje fiecare, dar cu toate că volumul de muncă este ridicat, rezultatele au fost mereu pe măsura așteptărilor. Atenția la detalii și punctualitatea sunt 2 mari calități ale  echipei de execuție

Pin It on Pinterest