Se întâmplă destul de des ca spălătoriile auto să nu aibă timp să curețe și mașina ta. Sau probabil îți dorești să-ți faci mașina să strălucească prin curățenie într-un interval de timp în care nicio spălătorie auto nu are program de funcționare.

Am pregătit acest articol pentru perfecționistul din tine, care știe sigur că poate să facă și singur o treabă excelentă.

EXTERIOR

Pentru o vizibilitate mai bună pe timp de noapte, farurile mașinii trebuie să fie impecabile! Ai nevoie doar de periuță și pastă de dinți pentru a le face să strălucească din nou, fără a fi schimbate. După ce ai curățat farurile cu pasta de dinți, puțină apă și o lavetă te vor ajuta să cureți toată suprafața.

Faruri BLA Shine

Credem că știe toată lumea cum se spală un geam, însă puțini știu că pentru o curățare perfectă e nevoie să deschizi geamul pe jumătate. Geamul strânge mizerie și la extremități, deci ar fi bine să le curățăm și pe acestea.

enhanced-buzz-20394-1436985989-7

Nu este de ajuns să cureți doar parbrizul, ștergătoarele lasă o dâră de murdărie chiar și după ce ai spălat întreaga mașină. Resturile insectelor și murdăria acumulată se curăță greu de pe parbriz, însă dacă cureți mai întâi ștergătoarele, îl vei păstra curat pentru mai mult timp. Asigură-te că folosești o soluție care conține alcool pentru a elimina murdăria în totalitate.

INTERIOR

Dacă te numeri printre persoanele care iubesc animalele, probabil ai întâmpinat destul de des dificultăți atunci când trebuia să cureți părul de pe banchetele din mașină. Cu ajutorul unei raclete și al unui spray care conține 3/1 oțet și 3/2 apă, vei scăpa de părul și mirosul animalelor de companie cât ai zice BLA Shine!

enhanced-buzz-11678-1436973860-7

Praful din mașină se șterge foarte ușor. Singurul sfat pe care ți-l putem da este să ai un aspirator la îndemână atunci când faci asta. Astfel vei evita ca praful să se așeze în altă parte pe interiorul mașinii. Atenție, nu uita să cureți de praf și fantele de la aerul condiționat! Cu ajutorul unui bețișor de ureche vei scăpa de praful din aceste locuri greu accesibile.

Nu ai nevoie neapărat de o soluție specială pentru a reda strălucirea interiorului din piele. Prepară o soluție din jumătate de pahar de oțet, două lingurițe de ulei de măsline și 15 picături din uleiul esențial cu mirosul tău preferat, pentru a neutraliza mirosul de oțet.

photo1-10

Soarele nu mai întârzie să apară, așa că următorul sfat poate fi aplicat pentru zilele însorite care urmează. Dacă lumânarea ta parfumată e pe cale să se termine, așeaz-o undeva în mașina curată, iar când se încălzește temperatura cu ajutorul razelor solare, ceara va emana mirosul plăcut al lumânării.

candle-freshener O mașină curată trebuie să fie parcată într-un loc la fel de curat, iar de asta ne ocupăm noi! BLA Shine îți face locul de parcare să strălucească prin curățenie, contactează-ne!

Sursă imagini: Pinterest

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This