Vânzare echipamente de curățenie

Vânzare echipamentelor de curățenie

Atunci când vine vorba despre curățenie, putem spune că avem o experiență amănunțită legată de tot ce ține de acest subiect. Asta include și echipamentele de curățenie și mărcile potrivite de utilizat, iar de-a lungul anilor și testat prin propriile noastre mâini, am ajuns la gama WETROK care în opinia noastră este cea mai ofertantă alegere atât din perspectiva calitate – preț cât și diversitate și inovație. 
 
Aducând soluții customizate și de cea mai avansată generație din domeniul curățeniei profesionale, WETROK dispune de o gamă variată de produse de curățenie cât și aparatură, devenind astfel alegerea tuturor din acest domeniu. Pentru o prezentare mai amănunțită a echipamentelor oferită de aceștia, vă invităm să descoperiți mai multe aici.
 

Importăm, comercializăm și asigurăm service pentru echipamentele WETROK în Transilvania, iar colaboratorii noștri de la Bers Solutions vă pot ajuta în partea de sud și est a țării. Oferta noastră mai amănunțită de echipamente vă așteaptă chiar aici.
 

În funcție de suprafață, frecvență, autonomie și alte caracteristici vă îndrumăm spre echipamentul potrivit vouă, iar service-ul este oricând asigurat cu drag de către colegii noștri. În doar 48 de ore de la momentul solicitării, echipa noastră se va deplasa pentru a depista și remedia defectele întâmpinate. 

 

Ești interesat de acest serviciu?

Pin It on Pinterest