Spălătorie textile

Spălătorie textile

Pentru că nici o curățenie nu este completă fără spălarea textilelor, vă prezentăm cu mult drag și entuziasm serviciile specializate de spălătorie ecologică, menit persoanelor juridice ce au nevoie de ajutor în: unitățile hoteliere, restaurante, pensiuni, grădinițe, firme catering, fabrici textile, apartamente în regim hotelier, fabrici ce necesită curățarea uniformelor, sau oricare alte domenii ce doresc să îndepărteze orice urmă de uzură sau murdărie de pe textilele lor.
 
Personalul nostru special calificat cât și instruit corespunzător vă garantează calitatea serviciilor încă de la primele colaborări, iar utilizând o combinație de utilaje moderne din marca Electrolux cât și soluții profesionale ale brandului Kiehl, reușim să ne aducem sclipirea ce ne caracterizează până și contra celor mai dificile și încăpățânate pete.
 
 
Prin sistemul de curățare umedă Electrolux lagoon®️ Advanced Care, ce se bazează pe echipamente și detergenți meniți să „curețe umed” articolele pretențioase, apa este utilizată drept solvent natural, curățând astfel eficient absolut toate tipurile de materiale.
 
Procesul prin care acest tip de sistem funcționează constă în:

  • Acţiune mecanică delicată, imitând spălarea manuală
  • Programe speciale de curăţare umedă
  • Detergenti şi balsam ecologici

Unul dintre principalele și cele mai esențiale avantaje ale spălării articolelor textile folosind o combinație de apă și detergenți ecologici, îl constituite întreținerea excelentă a acestora în timp, asigurându-le astfel o viață longevivă, fericită și înmiresmată. 

Acest proces este de asemenea și unicul sistem de curățare umedă ce poate procesa (atât spălat, uscat cât și finisat) articolele delicate în mai puțin de o oră.

Pentru informații suplimentare sau orice curiozități, puteți accesa oferta noastră aici.

Servicii

  1. Preluăm
  2. Spălăm
  3. Călcăm
  4. Livrăm

În baza unei comenzi în prealabil sau a unei frecvențe stabilite de comun acord, noi preluam cât și livrăm comenzile direct de la și către locația specificată de tine. Rapid, curat și minunat.

*Comanda minimă pentru preluare –  livrare este de minim 200 lei/comandă

Domeniul hotelier: hoteluri, pensiuni, apartamente în regim hotelier
Atunci când vorbim despre domeniul hotelier, igiena fiecărei camere precum și a așternuturilor este vitală, fiind o prioritate constantă pentru oaspeții ce vă pășesc pragul zi de zi. Atât calitatea somnului cât și cea a șederii acestora este un punct decisiv în menținerea celui mai înalt standard de confort și satisfacție, iar atunci când apelați la servicii specializate de spălătorie ecologică sunteți asigurat că textilele voastre sunt mereu impecabile. 

Este recomandat ca draperiile și perdelele să fie spălate periodic pentru a păstra constant un aer proaspăt în fiecare cameră, iar noi vă punem la dispoziție serviciile noastre pentru spălarea tuturor articolelor textile din spațiile de cazare. Iar atunci când lenjeriile și prosoapele sunt mereu curate și eficient spălate, căpătați încă un oaspete fericit!

Săli de beauty, fitness și SPA
În domeniile unde oamenii frecventează zilnic locația, semnele de uzură sunt mult mai amplificate și vizibile, iar importanța igienizării textilelor devine esențială. Așadar, un proces constant, periodic de curățare și spălare este recomandat țo binevenit întotdeauna.

Prin procesul nostru de spălare și uscare profesională a prosoapelor și articolelor textile, reușim să vă ajutăm în combaterea problemelor ce țin de curățenie, pată cu fiecare pată. Nici un prosop nu va pleca de la noi fără sa fie 100% înmiresmat și gata de a fi utilizat!

Servicii

Restaurante, săli de evenimente
Ținutele impecabile ale ospătarilor, fețele de masă sclipitoare și naproanele curate și înmiresmate – toate aceste mici detalii alcătuiesc împreună imaginea completă a unui restaurant sau a unei săli de evenimente, reflectând igiena și standardul înalt față de oaspeți.

Acestea compun experiența finală pe care un client o capătă atunci când vă pășește pragul, iar o senzație de curățenie absolută contribuie semnificativ. Apelând la serviciile profesionale de spălare, sunteți mereu sigur că toate detaliile arată impecabil, reprezentându-vă și prezentându-vă într-o lumină sclipitoare.

Uniforme și echipamente de lucru
Indiferent de domeniu, organizarea și curățenia duc întotdeauna la eficiență în toate procesele și punctele de vedere. Oferind un impact vizual strălucitor, o uniformă sau un echipament curat pot aduce numeroase avantaje, atât în rândul angajaților cât și al colaboratorilor cu care aceștia pot intra în contact. 

Prin spălarea periodică a uniformelor, acestea sunt dezinfectate și igienizate în profunzime și totalitate, urmând ca mai apoi să fie călcate și împachetate cu grijă și atenție, pentru acel detaliu de final ce completează întreg aspectul. 

Pin It on Pinterest