Dezinfecție

Dezinfecție

Pentru a vă putea proteja și ajuta în totalitate, este important ca procesul de curățenie să fie însoțit și de o dezinfecție corectă și eficientă.

Mai concret, acest proces constă în dezinfectarea suprafețelor cu atomizor, deoarece prin simplul proces de curățare sunt eliminați în proporție de 85% din tulpina virușilor, urmând ca mai apoi să fie completat de procesul de dezinfecție, prin care sunt atinși restul de 15% din viruși. 

Pentru a realiza aceste etape dispunem de aparatură specializată, iar echipele sunt calificate și echipate corespunzător pentru a presta aceste servicii pentru birouri, spații comerciale sau spații industriale. Procesul de dezinfecție este în conformitate cu normele curente impuse de către Ministerul Sănătății, iar produsele cu care lucrăm sunt avizate de către Comisia de Biocide. 

Un proces de igienizare complet poate fi realizat în trei pași principali: curățarea suprafețelor din spațiile de birouri sau cele industriale spre exemplu, dezinfecția tuturor suprafețelor într-o singură intervenție și ștergerea urmelor de dezinfectant. 

Planul de dezinfecție cuprinde:

  1. Procedură de lucru
  2. Fișe tehnice dezinfectanți utilizați
  3. Proces verbal de prestare a serviciului de dezinfecție
  4. Tabel frecvență dezinfecție
Pentru informații suplimentare sau orice curiozități, puteți accesa oferta noastră aici.

*Acest serviciu se adresează doar persoanelor juridice.

Ești interesat de acest serviciu?

Pin It on Pinterest