Curățenie generală

Curățenie generală în spații de birouri, comerciale, alte spații

Proces vital în întreținerea și menținerea longevității unui spațiu, curățenia generală este procesul meticulos prin care ne ocupăm de tot ce ține de strălucire, de la A la BLA Shine! 

Cu toții ne-am confruntat cu cel puțin o pânză enervantă la care parcă nu se putea ajunge nicicum, iar de-a lungul anilor echipa noastră a căpătat experiența și uneltele necesare pentru a confrunta și îndepărta orice problemă. 

Acest tip de curățenie poate fi realizat în paralel cu cel de întreținere pe care îl realizăm frecvent, pentru a obține și păstra rezultate cât mai curate, igienizate și de durată.

Aducând totul la un nivel profesional, acest proces reușește să readucă orice încăpere și spațiu la frumusețea la care a fost menit întotdeauna să fie. Nici o pată nu rămâne neîndepărtată, iar nici un colțișor neatins!

 
Câteva dintre obiectivele pe care este esențial să le bifăm cu fiecare vizită atunci când vorbim de curățenia generală, sunt: 
 

 • Îndepărtarea pânzelor de păianjeni
 • Curățarea gurilor de aerisire
 • Curățarea geamurilor și pervazelor
 • Curățarea lustrelor, caloriferelor, plintelor, prizelor și întrerupătoarelor
 • Curățarea și lustruirea ușilor
 • Aspirarea, spălarea și igienizarea tuturor pardoselilor, indiferent de suprafața lor
 • Curățarea și lustruirea mobilierului
 • Curățarea și lustruirea mobilierului și aparaturii din bucătărie (atât pe interior cât și pe exterior)
 • Curățarea și dezinfectarea obiectelor ceramice și mobilierului din grupurile sanitare;
 • Alte operațiuni specifice fiecărui spațiu, conform nevoilor ce pot varia de la locație la locație

Pentru a completa procesul de curățenie și pentru a te asigura ca spațiu tăul este în cele mai bune condiții, recomandăm ca acesta să fie completat de către un proces de dezinfecție eficient și eficace, despre care poți afla mai multe aici.

Curățenie generală în spații industriale

Tu concentrează-te pe munca și activitățile tale zilnice obișnuite, iar noi lăsăm doar sclipire și fericire în urma ta. Indiferent de provocare, avem atât cunoștințele cât și experiența necesară pentru a ne putea ocupa eficient de fiecare spațiu – iar asta include și spațiile industriale!
 
Deoarece curățarea acestor locații necesită efort special, timp și dedicație pentru a putea igieniza în totalitate fiecare colțișor în parte, apelând la serviciile profesionale câștigi atât avantajul momentelor prețioase ce pot fi folosite de altfel pentru alte obiective mai importante, cât și un spațiu impecabil de fiecare dată. 
 
Înarmați cu aparatură industrială, perfectă pentru curățarea spațiilor de producție, echipa noastră este pregătită pentru a vă aduce doar cele mai bune rezultate.
 
Operațiunile de curățenie realizate la curățenia generală în zona industrială cuprind:

   

  Curățenie în bucătăriile restaurantelor și în spațiile de producție din industria alimentară

  Un proces periodic și eficient de curățenie este vital atunci când vorbim despre industria alimentară, atât datorită fluxului mare de activități ce pot cauza murdărie și pete, cât și a nivelului permanent de igienă ce trebuie menținut. O curățenie în profunzime a spațiului este necesară în mod periodic, iar diferențele sunt vizibile încă de la primele colaborări. 
   
  Recomandarea BLA Shine este folosirea unor soluții bazice sau a aparatului cu aburi, pentru a îndepărta grăsimea, un element neplăcut adesea întâlnit în aceste împrejurări. 
   
  Operațiunile realizate de echipa noastră sunt:

  • Curățarea hotelor, plitelor, cuptoarelor sau a altor echipamente
  • Curățarea meselor de lucru
  • Curățarea tavanului, a aerisirilor și a pereților
  • Alte suprafețe în funcție de nevoile spațiului

  Pentru a completa procesul de curățenie, dezinfectarea spațiului vă vine în ajutor, un-doi, iar aici puteți descoperi mai multe despre tot ce înseamna asta.
   
  Dacă doriți să vizualizați mai în detaliu aparatele utilizate, puteți accesa aici pentru un scurt video demonstrativ.
   
  *Aceste servicii se adresează doar persoanelor juridice.
   

   Curățare scări rulante

   Proces minuțios, adesea dificil și consumator de timp, curățarea scărilor rulante necesită atât o aparatură profesională pentru cele mai bune, vizibile și de durată rezultate, cât și experiență în îndepărtarea murdăriei adunate. 
    
   Utilizând aparatul Rotowash, ce a fost creat special pentru a curăța suprafețe precum scările rulante, îndepărtarea celor mai persistente pete devine doar o simplă rutină pentru echipa BLA Shine. Folosindu-se de peria gândită cu scopul de a ajunge până și în cele mai înguste locații, scările sunt curățate treptat, în profunzime. Mai multe detalii despre eficiența aparatului Rotowash puteți vedea în acest videoclip chiar aici.
    
   O activitate ce manual ar dura o veșnicie, mult efort fizic cât și răbdare, curățarea scărilor rulante este acel proces ce poate fi completată cu ușurință de persoanele adecvate, ce vin mereu la pachet cu serviciile profesionale. 

   Ești interesat de unul dintre aceste servicii?

   Pin It on Pinterest