Curățarea mochetei și a tapițeriei

Curățarea mochetei

Poate singurul lucru la fel de enervant și minuțios precum curățarea geamurilor, curățarea mochetei este acel proces delicat pe care cel mai bine îl lași în siguranță, pe mâna noastră. 
 
Pentru că nici un loc nu este identic și nici o situație chiar mereu la fel, alături de voi stabilim metoda potrivită pentru a acționa. În funcție de tipul materialului pe care îl întâmpinăm, gradul de murdăriei prezent, precum și suprafața de lucru și tipul suportului mochetei, stabilim împreună ce proces va oferi cele mai bune rezultate.
 
Înainte procesului propriu-zis de curățare a mochetei, este esențial să îndepărtăm petele existente. Aplicând o soluție ce va fi adecvată tipului de pată, reușim să igienizăm suprafața cu ușurință. 
 
Apoi, în urma evaluării pe care am făcut-o anterior împreună și în funcție de nevoile discutate, putem opta pentru:
 

 • Curățare umedă cu monoperia și aspirarea apei cu aspirator de apă pentru mochete
 • Curățare umedă cu aparatul cu perie cilindrică
 • Curățarea prin injecție – extracție a apei
 • Curățare semi – umedă cu spumă și aspirarea cu aspirator uscat
 • Curățare prin metodă uscată

 
Pentru că nici o pată nu este prea greu de scos, ci doar nu ne-a întâlnit încă pe noi!

   Curățarea tapițeriilor

   Poate locul unde semnele de uzură și murdărie pot părea cel mai dificil de îndepărtat, însă în preajma căreia ne petrecem o bucată bună din timp atunci când lucrăm, canapelele, fotoliile și scaunele, sunt obiectele pe care suntem gata să vi le readucem la o nouă viață sclipitoare!
    
   Utilizând un proces de curățare ce folosește aparatul de injecție – extracție a apei, a cărei scop principal este cel de a pătrunde în adâncimea tapițeriei pentru a injecta apă, dar și de a o extrage pe cea plină de murdărie, reușim să îndepărtăm orice urmă, până și cele mai persistente. 
    
   La finalizarea întregului proces, tapițeria rămâne în proporție de 80% uscată, iar pentru o uscare completă este nevoie între 4 și 8 ore.
    
   Deoarece un proces corect și complet de igienizare este esențial oricărui spațiu de lucru, tapițeria nu trebuie ignorată din acest proces atunci când vine vorba despre curățenia periodică. Iar în doar câteva ore puteți avea parte de un efect vizibil mai încântător și 100% igienizat!

   Ești interesat de acest serviciu?

   Pin It on Pinterest