Curățarea fațadelor exterioare și a pereților exteriori

Curățarea fațadelor exterioare și a pereților exteriori

Atunci când vine vorba de sclipire absolută, curățarea geamurilor rămâne o activitate dificilă, ce necesită multă energie, dar care oferă niște rezultate vizibile încă din primele momente. 

Însă de ce să nu te bucuri doar de avantaje, fără a te mai preocupa cu procesul minuțios de îndepărtare a murdăriei, cu atât mai mult când se află la o înălțime ridicată față de sol? 

Alături de echipa noastră pregătită de orice situație de alpiniști utilitari, cucerim fiecare vârf urban, pată cu pată! Orice înălțime, orice fațadă, noi credem mereu în provocări și nu în obstacle, așadar suntem gata să ne suflecăm mânecile și să trecem la treabă.

   Curățarea la înălțime cu alpiniști utilitari

   Punând la dispoziția voastră echipe de alpiniști utilitari, ce se vor ocupa și curăța orice fațadă de înălțime mare, ne asigurăm că nici un semn nu rămâne neatins, indiferent de locația sa. Pentru ca acest proces să poate fi folosit, este necesar ca respectiva clădire să dispună de un sistem de ancorare.

   Curățarea la înălțime cu aparat cu coordonare de la sol
   Operațiune coordonată de la sol, acest tip de curățare se realizează utilizând aparatul iclean. Acesta poate fi folosit pentru:

   • Fațade și jaluzele exterioare – până la o înălțime de 20m
   • Pereți interiori din hale – până la o înălțime de 20m

   Curățarea la înălțime cu schele sau nacele
   Această operațiune este recomandată pentru curățarea pereților interiori din hale, precum și pentru cea a fațadelor exterioare.

   Ești interesat de acest serviciu?

   Pin It on Pinterest