Curățarea panourilor fotovoltaice

Curățarea panourilor fotovoltaice

Indiferent de natura și locul său, curățenia este esențială, mai ales pentru a combate efectele negative ce pot apărea în lipsa sa. 
 
 
Atunci când vorbim de panouri fotovoltaice, este important de știut faptul că murdăria este sursa principală a pierderii eficienței acestora, cu până la 30%.

Fie praf, poluare sau alți factori externi, un proces corect de curățenie le îndepărtează cu ușurință și vă menține panourile în cea mai bună stare de funcționare. Asigurând o activitate longevivă precum și prevenind pierderea garanției, întreținerea panourilor fotovoltaice este o necesitate plină de beneficii.
 
Procesul nostru profesional de curățenie sporește producția de energie electrică semnificativ și instantaneu, pentru ca panourile să deveni centrul strălucitor al atenției, așa cum au fost menite dintotdeauna să fie. 
 
 
Cum se realizează?

  • Sistemul de curățare BLA Shine folosește ultimele tehnologii din domeniu, precum filtrele de apă bazate pe dedurizarea ionică a acesteia.
  • Procesul folosește o cantitate redusă de apă și permite curățarea în profunzime, rezultând într-o apă de cel mai înalt de puritate, ce nu ar putea fi obținută de altfel prin metode clasice.

Pentru a menține rezultatele și pentru a asigura longevitatea panourilor, conform studiilor validate de experiența noastră proprie, este recomandat ca procesul de spălare să aibă loc de minim două ori pe an. 

Ești interesat de acest serviciu?

Pin It on Pinterest