Curățarea și întreținerea spațiilor exterioare

Curățarea spațiilor exterioare

O curte mare vine cu o nevoie și mai mare de curățenie, iar serviciul de întreținere a tuturor spațiilor exterioare este aici să vă prezinte și reprezinte în cel mai strălucitor mod. 

Prin curățarea și măturarea curților, trotuarelor și a parcărilor exterioare, precum și îngrijirea spațiilor exterioare, menținem frumusețea și longevitatea locului. Iar atunci când se schimbă anotimpul, puteți conta pe noi pentru o deszăpezire impecabilă, la pachet cu cele mai bune materiale antiderapante pentru combaterea și prevenirea poleiului.

Operațiuni de curățenie valabile pentru spațiile exterioare:

 1. Curățarea manuală a colțurilor și a suprafețelor în pantă
 2. Măturare mecanizată folosind aparatul cu presiune: a trotuarelor, curților și parcărilor exterioare 
 3. Curățarea cu aparatul cu presiune a pardoselilor din: pavaj, beton, cauciuc, altele
 4. Curățarea spațiilor de joacă
 5. Colectarea gunoaielor și îndepărtarea frunzelor căzute

Soare, ploaie sau zapadă, spațiul vostru exterior este întreținut și îngrijit la fiecare vizită.

  Peisagistică - amenajarea și întreținerea spațiilor verzi

  Întreținerea și îngrijirea unui spațiu exterior poate fi o misiune complicată, ce adesea necesită gestionarea unui timp pe care ați putea să îl investiți în alte activități. Cu multă grijă, atenție și studii de specialitate în amenajarea și curățarea spațiilor exterioare, aplicăm tot ceea ce am învățat pentru a vă oferi o priveliște constant minunată. 

  Noi îți oferim ajutor în:

  1. Amenajarea spațiului exterior
  2. Întreținerea periodică a plantelor
  3. Tunderea gazonului și a gardurilor verzi

  Atât interioare cât și exterioare, spațiile verzi sunt îngrijite de echipa noastră și experiența cu care aceasta vine, îmbunătățind peisagistica oricărui loc. De asemenea, colegii noștri vă stau oricând cu drag la dispoziție pentru a realiza împreună un proiect nou, de la zero, cât și pentru alte informații relevante necesare.

   Dezăpezire

   Pe cât de încântătoare și plină de farmec poate fi zăpada, pe atât poate deveni de dificil de îndepărtat din zone importante precum cărări sau parcări. Așa că mai bine lasă procesul de deszăpezire pe mâinile noastre, iar tu doar bucură-te de frumusețea anotimpului. 

   Proces ce implică atât un efort fizic în plus, cât și timp ce ar putea fi investit oricum altfel, noi îți venim în ajutor atât cu deszăpezirea cât și prevenirea poleiului, ce de altfel poate deveni periculos dacă nu este îndepărtat la timp. 

   Noi îți promitem să te ajutăm cu:

   1. Degajarea zăpezii de pe căile de acces și din parcări – operațiune ce se realizează manual pe suprafețele înguste și mecanizat pentru suprafețe mai mari
   2. Prevenirea și combaterea poleiului și a gheții cu materiale antiderapante și degivrante ecologice

   Pentru realizarea acestei operațiuni punem la dispoziție o varietate de echipamente de specialitate precum: atv-uri, mașini de teren, bobcat-uri, buldoexcavatoare echipate cu lame de zăpadă.

   *Aceste servicii se adresează doar persoanelor juridice.

    Ești interesat de acest serviciu?

    Pin It on Pinterest