Aprovizionare consumabile

Aprovizionare consumabile birou

În ziua de astăzi, timpul este un element extrem de important ce adesea necesită o gestionare bine definită, pentru a ne putea permite să ne ocupăm de toate activitățile propuse. Așadar de ce să nu optezi să îți reduci din timpul dedicat aprovizionării și curățeniei ce vin inevitabil cu oricare spațiu de lucru, pentru a nu îți limita opțiunile?
 
Aprovizionarea necesită ore întregi de planificare, analize de prețuri, comenzi, distribuție și preluare – timp dedicat mai bine altor obiective mai relevante, iar igiena o poți lăsă liniștit pe seama și mâna noastră. 
 
 
Aprovizionarea cu consumabile igienico – sanitare
Îții asigurăm necesarul de produse igienico-sanitare precum:

  • Saci menajeri
  • Hârtie igienică
  • Detergent de vase
  • Odorizant pentru încăperi
  • Săpun lichid
  • Prosoape de hârtie
  • Dozatoarele aferente consumabilelor de
  • Altele, în funcție de nevoile pe care le are spațiul

 
Pentru un proces cât mai eficient, propunem ca la începutul colaborării să stabilim împreună o comandă lunară de produse, iar la finalul fiecărei luni noi facem necesarul pentru spațiul tău. Vom confirma ulterior totul cu tine printr-un e-mail, iar apoi putem trece direct la fapte și aprovizionăm dozatoarele după fiecare intervenție de curățenie. 
 
Mai multe detalii despre oferta de consumabile poți găsi dând click aici

 

Livrare cumpărături

Liste, decizii, tentații și multe cozi de așteptare – cumpărăturile pentru întregul birou sau pentru toată firma pot deveni o activitate obositoare, ce vă răpește din timpul acordat mai degrabă altor priorități. Iar aprovizionarea pentru un grup de persoane poate fi cu atât mai complicată cu cât există mai multe posibilități, opțiuni și produse de luat în considerare.
 
Pentru a vă eficientiza programul și pentru a vă ușura din sarcini, echipa BLA Shine vă oferă alternativa mult mai benefică și avantajoasă de a vă livra toate cumpărăturile dorite, direct la adresa voastră. 
 
Împreună stabilim care este necesarul pentru birou și orice alte mici detalii, iar în parteneriat alături de colegii noștri de la Avantaj Delivery ne asigurăm că nu vă lipsește nimic, iar grija cumpărăturile este lasată pe mâinile și listele noastre organizate. 
 
Alegeți produsele și micile delicii preferate, iar apoi acestea vor ajunge la voi în cel mai scurt timp posibil!

 

Aprovizionare apă și cafea

Dimineața bună se cunoaște după o cafea și mai bună. 
Alege să începi fiecare zi cu o doză de energie pentru întreaga echipă, fără a te mai preocupa de toate celelalte detalii. Optează pentru serviciul nostru de aprovizionare a cafelei și lasă totul pe mâna noastră!
 
Alături de partenerii noștri de la Dalmayer, aducem licoarea magică a zilelor noastre pentru întreaga echipă, prin pachetul nostru complet de facility management. Organizăm, notăm și livrăm, iar orice dimineață poate începe cu un zâmbet și-o cafea perfectă. 
 
Tu alege aroma preferată, iar noi o aducem direct la biroul tău.

 

Ești interesat de acest serviciu?

Pin It on Pinterest