CURATARE PANOURI FOTOVOLTAICE

Știm cu toții că trebuie să acordăm atenție sporită curățeniei, indiferent de natura ei și de locul în care se realizează. Însă trebuie să fim conștienți și de motivele pentru care aceasta este necesară, pentru a înțelege efectele nocive ce pot apărea în lipsa ei.

În cazul panourilor fotovoltaice, murdaria este una dintre principalele cauze ale pierderii de eficiență. Eficiența acestora poate scădea cu până la 30% din cauza prafului, poluării, excrementelor de păsări și insectelor.

Pentru a asigura maximum de producție de energie electrica, pentru a le menține în cea mai bună stare de funcționare și pentru a preveni pierderea garanției, este necesar ca panourile din parcul tău fotovoltaic să fie cât mai curate și îngrijite.

Conform studiilor – ale căror rezultate sunt validate și susținute și de expriența noastră – spălarea lor ar trebui să aibă loc de minimum 2 ori/an.

Vrei să știi și cum se realizează?

Sistemul de curățare Bla Shine folosește ultimele tehnologii din domeniu, spre exemplu filtrele de apă bazate pe dedurizarea ionică a acesteia.

Rezultatul este o apă de o puritate imposibil de obținut prin metode clasice. Procesul folosește o cantitate redusă de apă și permite curățarea în profunzime. În urma curățării panourilor, productia de energie electrică crește instantaneu și, odată cu asta, inclusiv afacerea ta!

Ești interesat de acest serviciu?

Pin It on Pinterest