Toți așteptăm luna decembrie cu sufletul la gură. Decorațiunile din oraș ne fac să nu mai avem răbdare până la cea mai așteptată sărbătoare. Crăciunul este sărbătoarea care face casa să miroasă frumos!

Îți vine în minte mirosul de cozonac, vin fiert și portocale, nu-i așa? Ți-am pregătit câțiva pași simpli prin care să-ți faci casa să miroasă a sărbătoare în doar 3 minute.

1. Migdale, Vanilie și Scorțișoară

Miros de sarbatoare in casa - BLA Shine

Înainte să vină musafirii, pune pe foc o oală mică cu apă. Adaugă două bucăți de scorțișoară, extract de vanilie și migdale și lasă apa să fiarbă. După un timp, apa începe să se evapore și mirosul se simte încet în toată locuința! Ai grijă să mai agaugi puțină apă din când în când, astfel vei păstra mirosul proaspăt de sărbătoare.

2. Bucățele de portocale

Miros de sarbatoare in casa - BLA ShineCel mai rapid mod de a împrospăta casa rămân  portocale. De când suntem mici suntem obișnuiți să ne parfumăm încăperea preferată așezând coaja de portocală pe calorifere. Căldura pe care o emană caloriferul, plimbă mirosul plăcut de citrice prin toată casa. O altă soluție rapidă este să tai în bucăți mici o portocală și să o așezi într-un bol. Pune bolul în încăperea cea mai circulată, astfel mirosul se va simți peste tot!

3. Bolul cu oțet

Miros de sarbatoare in casa - BLA Shine

Cred că știi și tu cât de bine păstrează hainele groase mirosurile urâte. Primul contact al musafirilor cu locuința ta este locul în care este aștezat cuierul. Nu vrei ca prietenii tăi să fie întâmpinați de un miros care îi face să strâmbe din nas, nu-i așa?

Pune într-un bol mic un pahar de oțet. Acesta face minuni când vine vorba despre mirosuri neplăcute. Oțetul neutralizează orice miros! Așează bolul într-un loc mai puțin vizibil și lasă-l să-și facă treaba!

Poți aplica aceste sfaturi și la birou, cu siguranță colegii tăi vor fi mai mult decât bucuroși să simtă parfumul de sărbătoare. Pentru curățenie mai aprofundată și un miros curat care persistă, contactează-ne și îți facem biroul să strălucească de curățenie!

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This