Telefoanele sunt mai neigienice decât credem. Ca să-ți faci o idee, sunt aceste dispozitive care trec zilnic prin mâinile noastre sunt de 18 ori mai murdare decât toalete publice.

Dar curățarea lor superficială nu este suficientă., căci componentele pot fi afectate de soluțiile de curățare. Uite 3 metode prin care îți poți curăța simplu și eficient telefonul!

Urmărește ghidul Apple de curățare. Metoda presupune ștergerea cu o lavetă moale, ușor umedă. E cea mai puțin eficientă metodă dintre cele 3, căci nu ajută și la eliminarea bacteriilor. Compania recomandă evitarea solvenților, produse de curățare pentru casă, soluții pentru geamuri ori alte abrazive, pentru că pot distruge învelișul oleofob de pe ecran, ce previn urmele lăsate de grăsime.

iphone-back

Metoda DYI, metodă mai eficientă, însă nu la fel de sigură. Înseamnă prepararea unui amestec de 40% spirt medicinal și 60%. Folosește soluția pe spatele telefonului, parcurgând suprafața cu o lavetă din microfibră. În locurile greu accesibile, folosește bețișoare cu vată. Ai mare atenție la ecran! S-ar putea să dăuneze.

Metoda cu lumină UV. Singura metodă care este și cu adevărat eficientă, și sigură. Expunerea celulelor la lumină UV pentru perioade extinse de timp distrug bacteriile radical.

Încearcă metoda în care ai cea mai mare încredere și nu uita să curăți telefonul periodic! Germenii și bacteriile care își fac casă pe suprafețele de care nu suntem mereu conștienți pot fi cauza unor afecțiuni de sănătate.

De casa ta nu te îngrijora, ne ocupăm noi! Contactează-ne și află cum te putem ajuta.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This