Cunoști prea bine acel moment când ieși din casă în grabă că întârzii la serviciu, însă mașina ta s-a transformat într-un sloi de gheață. Ei bine, faptul că se face din ce în ce mai frig este realitatea ultimelor zile. Ne apropiem tot mai mult de sezonul în care scenariul pe care ți-l prezentăm se va întâmpla în fiecare dimineață.

Cu ajutorul nostru, iarna aceasta vei ajunge la timp la serviciu.

Așadar, să începem! Vrei să pornești mașina să se încălzească, însă yala este înghețată. Ce faci? Asigură-te că ai mereu la-ndemână un dezinfectant de mâini. Concentrația de alcool din soluție, va topi gheața în câteva momente, și vei reuși să introduci cheia în ială. Odată ce te aflii în interiorul mașinii, pornește motorul pentru a se dezmorți.

Winter-Car-Hacks-11

Parbrizul este și el un adevărat patinoar? Acum nu mai ai ce să-i faci decât să scoți din portofel unul dintre card-urile de credit, și să începi să îndepărtezi gheața precum vezi în imagine. Atenție însă, fii gentil. Cardul e de plastic și se poate rupe în orice moment.

Winter-Car-Hacks-12Dacă vrei să fii mai precaut, pregătește o soluție de trei părți de oțet și o parte de apă, pune-l într-un pulverizator și stropește parbrizul pentru a-l dezgheța. Această soluție nu v-a mai lăsa parbrizul să înghețe pe dimineața următoare.

dezaburirea geamurilor iarna blashine

Ai dat jos gheața de pe parbriz, vrei să pornești la drum, însă nu se dezaburesc geamurile! Ei bine, lasă geamul puțin jos. Acestea se vor dezaburi odată ce intră aer proaspăt de afară. Însă dacă nu te grăbești prea tare, poți să întinzi un strat de spumă de ras pe interiorul geamului, pe care mai apoi îl ștergi. Astfel, geamurile tale nu se vor mai aburi.

sosete groase in torpedo

Asigură-te că în torpedoul mașinii sunt o pereche de șosete mari și groase pe timp de iarnă. Vei avea nevoie de ele după ce stai afară să cureți mașina, să ți le pui peste pantofi, altfel îți vor aluneca pantofii pe pedale.

Ai o singură șansă să eviți toate cele menționate mai sus, dacă parchezi pe partea estica a locuinței tale. Astfel, mama natură își face toata treaba in locul tău cu ajutorul soarelui, până ce te trezești.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This