Care este locul din casă căruia ar trebui să îi acordăm cea mai mare atenție atunci când vine vorba despre curățenie? Cu siguranță ești tentat să spui – BUCĂTĂRIA! Ei bine, noi insistăm să te contrazicem!

Baia este spațiul care adună cea mai multă murdărie și nu o să-ți vină să crezi câte bacterii și microbi își fac loc de cinste în locul tău de reculegere.

Deoarece vrem ca tu și familia ta să fiți sănătoși și fericiți, ți-am pregătiti un articol în care îți dăm niște idei despre cum să ai o toaletă în care să-ți fie drag să faci o baie relaxantă!

Scoate toate produsele, prosoapele, covorașele din baie. Astfel îți va fi mai ușor să te concentrezi pe curățarea fiecărui colțișor, fără să tot trebuiască să le ocolești.

Nu începe cu ce îți e cel mai groază. Aici o să presupunem că este vorba de toaletă, ca în cazul nostru. Probabil o să mai ai nevoie să arunci una-alta acolo, și ar fi păcat să muncești degeaba. Poți eventual să folosești o soluție specială care are nevoie de timp pentru a acționa. Șterge praful pentru început ca să te asiguri că nu vei strănuta non-stop pe parcursul operațiunii.

Știi cum scapi cel mai ușor de petele de pe robineți? Probabil ai mai citit în articolele noastre că oțetul este bun și la asta!

A venit rândul oglinzii. E plăcut atunci când reflexia ta e clară și nu stă nici o pată în calea unui zâmbet mulțumit, nu-i așa? Poți folosi o soluție de curățat geamuri sau apă și spirt.

Cada și chiuveta trebuie să aibă ritualul lor de curățenie. Prima data curăță zonele de scurgere pentru a evita înfundarea țevilor, iar mai apoi folosește-te de niște produse de curățat special care să te scape de toate urmele. Nu uita la final să clătești și stergi cada și chiuveta pentru a nu lăsa urme de calcar. Două mici tipsuri bonus pentru tine. 1. Curăță cada după baie, îți va fi mai ușor, deoare ce totul va fi înmuiat deja. 2. O soluție formată din oțet amestecat cu bicarbonat de sodiu este perfectă pentru desfundarea căilor de scurgere.

Cele mai multe bacterii se strâng între plăcile de gresie și faianță. Aceeasi soluție cu care ai desfundat scurgerile alături de o perie mai serioasă te ajută să scapi de murdărie cât ai spune BLA Shine.

A venit și rândul toaletei. Probabil până acum totul s-a înmuiat și tot ce trebuie să faci e să dai cu peria de câteva ori și să tragi apa.

 

Gata! Acum poți să-ți pregătești o baie relaxantă, pentru că meriți! Adaugă spumă din plin!

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This