Un sfert din robinetele de apă sunt considerate un adevărat risc pentru transmiterea bolilor, telefoanele din birouri au peste 10,000 de germeni pe cm pătrat, birourile sunt mai murdare decât credem noi că sunt.

Adăugat la toate acestea, numai un sfert dintre cei care lucrează în birouri sunt de părere că spațiile sunt curățate cât de bine se poate. Curățenia generală și curățenia de întreținere sunt deosebit de importante, așadar ar trebui să te ocupi temeinic de acestea. Însă cea mai mare siguranță o vei avea numai în momentul în care lași pe cineva specializat să se ocupe.

De ce? Este extrem de simplu! Pentru că aparatura de care dispune o firmă de servicii profesionale de curățenie nu poate fi înlocuită de cea disponibilă în marile lanțuri de magazine. Un aspirator cumpărat pe care îl folosești acasă nu are o capacitate potrivită pentu un spațiu de birouri.

cleaning-products

Acum, sigur te întrebi cu ce te poate ajuta o firmă de curățenie… Cu absolut totul. BLA Shine, spre exemplu, se ocupă până la cele mai mici detalii:

Îndepărtează pânzele de păianjen, curăţă corpurile de iluminat, curăță geamurile, ramele şi pervazurile, curăță tablourile, plintele, prizele, întrerupătoarele, ușile, ghivecele de flori.

Nu uităm nici de mutarea mobilierului accesibil și curățarea suprafețelor, aparatura din bucătarie, curățarea și dezinfectarea obiectelor ceramice și mobilierului din grupurile sanitare șipardoselilor, și nici de curăţarea coşurilor de gunoi, înlocuirea sacilor menajeri și degajarea gunoiului. Unde mai pui faptul că, în urma noastră, aerisim încăperile și odorizăm spațiul prin pulverizare?!

 

Nu e niciun secret – curățenia și ordinea în spațiile în care petreci jumătate din timpul unei zile îți influențează atât productivitatea, cât și starea de spirit. Ziua curățeniei și nevoile specifice le stabilim împreună. Tu mai bine folosești timpul pe care l-ai pierde la curățenie pentru a fi eficient la job sau, pur și simplu, pentru a te relaxa!

Pentru ajutor profesional la curățarea spațiului tău de birouri, contacteză-ne!

 

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This