Cu toții ne confruntăm des cu urmele de transpirație sau cele de deodorant lăsate pe hainele noastre preferate. Nu cred că ți s-a întâmplat doar o dată să consideri un tricou distrus din cauza acestor pete, mai ales dacă el este alb sau negru, iar petele sunt cu atât mai proeminente.

Zilele în care tu renunți la articolele vestimentare pe care le îndrăgești atât de mult iau sfârșit acum! În rândurile următoare, BLA Shine te învață cum să elimini cele mai neplăcute pete de transpirație sau de deodorant.

Ce folosești?

Ai nevoie doar de trei lucruri. O parte detergent de vase, două părți peroxid de hidrogen și puțin praf de copt sunt ingredientele din care trebuie să rezulte o soluție pentru îndepărtarea acestor pete. Nu te îngrijora că nu găsești ceea ce trebuie, peroxidul de hidrogen este, de fapt, apa oxigenată și se vinde în farmacii.

maxresdefaultCum procedezi?

Pasul 1. Folosește o perie pentru textile, care să nu afecteze țesătura. Pentru a aplica soluția obținută din ingredientele menționate freacă cu peria și insistă până când amestecul pătrunde în toată suprafața petei.

Pasul 2. Lasă amestecul să acționeze timp de o oră.

Paul 3. Spală hainele la programul obișnuit.

Gata, ai terminat! Ușor și fără efort, nu-i așa?

Nu uita că poți să încerci această rezolvare atât în zona subrațului, cât și pe lungimea obiectelor vestimentare; se întâmplă uneori ca, din grabă, să nu fim atenți când ne îmbrăcăm și deodorantul să lase urme și pe alte zone ale tricoului sau bluzei.

Dacă totuși te încăpățânezi să porți bluza pe care ai pătat-o, freacă ușor cu un șervețel umed și ești gata de plecare.

happy_laundry-976211

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This