Știm cât de mult ai așteptat primăvara și că ți-ai petrecut minute bune privind pe geam grădina înzăpezită, imaginându-ți cum va arăta în serile răcoroase, cu iarba cosită, flori și alei jucăușe și curate. Dar acum că primăvara chiar a venit, iar afară e cald și bine, amâni momentul în care vei pune la punct gazonul sau cărarea miuță care duce către filigorie. Iar asta pentru că pur și simplu nu ai timp, iar tu știi că dacă te vei apuca de acest lucru ai nevoie de cel puțin o zi.

Îți înțelegem nevoile, la fel ca tine, credem că o grădină trebuie să arate perfect! Trebuie să fie pregătită pentru serile cu prieteni, pentru diminețile în care dorești să iei micul dejun cu familia sau pur și simplu pentru starea de bine pe care o ai când privești pe geam. Dacă îți dorești ca toate lucrurile să fie puse la punct, iar tu doar să te bucuri, trebuie să știi că Bla Shine este aici pentru nevoile tale.

La Bla Shine oferim servicii de:

Curatare si/sau maturarea mecanizata a trotuarelor, curtilor si a parcarilor exterioare

Colectarea gunoaielor si indepartarea frunzelor cazute

Tunderea gazonului si a gardurilor verzi.

 

Și pentru că o grădină îngrijită nu are farmec fără o casă pe măsură, trebuie să știi că ne ocupăm și de recondiționarea de piatră naturală. Echipa Bla Shine se va ocupa în detaliu de toate etapele acestui process, de la degresare, la curățare mecanizată, iar mai apoi la ceruire în funcție de material.

Știm că deja îți imaginezi cât de bine va arăta totul. Ai încredere în frumusețea care te înconjoară și lasă-ne să o întreținem, contactează-ne și hai să lucrăm împreună!

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This