Locul în care petrecem cel mai mult timp zi de zi este biroul. Pentru a avea mai multă inspirație și pentru a fi mai productiv, ar fi indicat să-ți personalizezi spațiul în care petreci, în medie, 8 ore pe zi.

Nu trebuie să investești sume mari pentru a-ți pune amprenta personală pe biroul tău. Ba chiar poți salva și mediul înconjurător folosind lucruri cărora nu le mai găsești întrebuințări.

Ți-am pregătit 8 sfaturi prin care să reciclezi obiecte pe care le ai în jurul tău, dar pe care nu le mai folosești.

1. Organizează-ți timpul cu stil

rame foto BLA Shine

Cu siguranță găsești prin sertarele din bucătărie niște tăvi metalice de care nu mai ai nevoie. Vei avea nevoie de un spray în culoarea ta preferată, pe care îl poți găsi la magazinele care vând piese auto, două agățătoare și puțin timp liber pentru a pune piesele cap la cap.

Îți poți organiza timpul și folosind o ramă de la un tablou vechi, vopsit în culorile tale preferate. Mai ai nevoie doar de o bucată de plasă de sârmă și de câțiva clești de lemn.

O ramă mai specială își poate face loc pe biroul tău pentru a-ți organiza timpul mai eficient. Confecționează câteva buzunare din mai multe bucăți de material, iar mai poi depozitează-ți facturile, cărțile de vizită necesare și notițele de la întâlnirile importante.

2. Pachetul perfect de șervețele

servetele BLA Shine

Șervețelele nu au cum să lipsească de pe biroul tău! Din păcate nu tot timpul ai noroc să găsești șervețele de masă cu un ambalaj pe placul tău. Vestea bună este că poți oricând să-l personalizezi! Cu ajutorul unui CD vechi poți să faci un mozaic pe cutia respectivă, trebuie doar să tai în bucăți mici CD-ul și va ieși ceva frumos!

Dacă ești pasionat de vinuri, dopurile de plută de la băuturile tale preferate sunt alegerea perfectă! Nu îți vei mai dori să schimbi cutia de șervețele niciodată!

3. Rame foto pe gustul tău

rame foto BLA Shine

Când petreci mult timp la birou ți se face dor de persoanele dragi, nu-i așa? Dacă nu ai găsit o ramă pe gustul tău, te încurajăm să o creezi tu!

Poți să folosești butoanele de la o tastatură veche sau chiar să reaplici metodele prin care am transformat cutiile de șervețele!

4. Bateria descărcată nu mai e o problemă

incarca-ti telefonul in siguranta BLA Shine

Prizele nu sunt mereu la o înălțime care să-ți permită să îți lași telefonul la încărcat fără griji. Cu siguranță ai o pereche de blugi vechi pe care nu îi mai folosești. E timpul să îi transformi în ceva folositor – cel puțin buzunarul!

5. Suportul tău preferat de pixuri

suport de pixuri BLA Shine

Dacă nu îți place suportul în care ții pixurile și obiectele de papetărie, avem vești bune, poți să-l personalizezi! Fie că este vorba de casete vechi, dischete sau butoanele unei tastaturi vechi, folosește obiecte care îți reflectă pasiunile!

6. Agrafe cu personalitate

agrafe BLA Shine

Agrafele pentru hârtie sunt de obicei lipsite de personalitate. Ce-ar fi să le transformi? Mai mult ca sigur ai câțiva nasturi fără pereche, pe care credeai că nu îi vei mai putea folosi vreodată. Îți va face plăcere să lucrezi cu niște documente care arată frumos!

7. Manichiură în ultimul moment

manichiura la birou BLA Shine

Oja nu rezistă tot timpul până la cea mai importantă întâlnire a zilei. Cu ajutorul unui borcănaș mic, un burețel de spălat vase și puțin diluant pentru unghii, nu îți vei mai ascunde mâinile din cauza ojei crăpate.

8. E timpul să ne relaxăm!

hamac picioare BLA Shine

Acum că biroul tău arată exact cum ți-ai dorit mereu, e timpul să realizăm un hamac pentru a-ți relaxa picioarele! Ai nevoie de o bucată de material, o sfoară rezistentă și două tije de lemn. Cu puțină îndemânare și răbdare, hamacul tău va fi gata în câteva minute!

Biroul tău arată cel mai bine atunci când este curat, însă de asta ne ocupăm noi!

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This