Ne-am gândit cum am putea să îți ușurăm sărbătorile de iarnă cu niște sfaturi utile și ne-a ieșit o listă lungă! Cu siguranță te vei regăsi în câteva din situațiile în care trebuie să aplici sfaturile noastre, pentru a încheia sărbătorile de iarnă cu bine!

Responsabilitățile de sărbători se învârt mai tot timpul în jurul decorațiunilor, a copiilor și să nu uităm de prepararea bucatelor de sezon. Citește lista noastră cu sfaturi pentru sărbători, și notează-ți ideile pe care le poți aplica!

1. Vin mulți copii în vizită de sărbători și nu ai vrea ca vreunul să rămână fără cadou. Pregătește niște pachețele cu dulciuri sub formă de sania lui Moș Crăciun.

BLA Shine sfaturi de Craciun

2. Folosește-te de formele pentru prăjiturele să dai o formă de sărbătoare tuturor dulciurilor preparate în casa. Chiar dacă este vorba de ciocolată de casă, prăjituri cu cremă sau gustări din fructe, toate se pot tăia cu aceste forme.

BLA Shine sfaturi de Craciun

3. Ai uitat să cumperi o coroană pentru a decora ușa de la intrare de sărbători? Nu e prea târziu să confecționezi una. Ai nevoie doar de niște reviste vechi cu pagini colorate, o foarfecă, panglică roșie și carton. Rezultatul final este unul de efect!

BLA Shine sfaturi de Craciun

4. Dacă anul acesta ai avut ghinionul să prinzi un braduț cu mai puține crengi, îți spunem noi secretul nostru! Asigură-te că ai la-ndemână beteală verde de nuanța bradului, și nimeni nu va mai putea să numere crengile.

grid-cell-10279-1386950181-13

5. Ți-ar plăcea să poți să ții toți copiii care vin în vizită ocupați? Noi credem că da! Decât să își găsească singuri de lucru, mai bine le pregătești tu un mini-kit pentru teatru de păpuși. Degetele unor mânuși vechi pot fi personalizate după gustul fiecăruia!

BLA Shine sfaturi Craciun

6. Candelabrul din sufragerie poate primi un look nou! Adaugă decorațiunile care nu au mai încăput pe brad pe corpul de iluminat. Toată lumea va observa candelabrul care de mulți ani este în același loc.

BLA Shine sfaturi Craciun

7. Împachetarea cadourilor poate fi o adevărată misiune! Mai tot timpul trebuie să împachetezi cadouri pe ascuns, să nu te vadă nimeni! Graba strică treaba și știm cât de șifonat se pot împacheta unele cadouri. Cu bandă dublu-adezivă îți va fi mult mai ușor și totul va arata mai curat fără secretele împachetării la vedere!

BLA Shine sfaturi Craciun

8. Prăjiturelele au acum ambalaj de sărbătoare și sunt gata să fie dăruite cadou cuiva! Poți folosi cutiile de la foliile vechi de aluminiu! Fie că vrei să faci un gest drăguț la birou, sau ai musafiri pe neașteptate, prăjiturelele făcute de tine într-o cutie decorată frumos, constituie cadoul perfect!

BLA Shine sfaturi Craciun

9. Dacă copiii se plictisesc în timp ce pregătești bucatele de sărbători, poți să le dai idei de decorațiuni! Dintr-un sul rămas de la hârtia igienică, copiii pot pregăti acum un cor de colindători!

BLA Shine sfaturi Craciun

10. Și din capacele de la sticlele de băuturi răcoritoare pot fi folosite în scop decorativ. Nu trebuie să ai răbdare și îndemânare pentru pictură, copiii cu siguranță se vor distra de minune ornând casa de sărbători!

BLA Shine sfaturi Craciun

11. Ai mai multe luminițe decât ai nevoie pentru pomul de Crăciun? Cele mai interesante le poți păstra pentru un obiect decorativ original! Așează câteva borcane sub formă de brăduț, și găurește capacele borcanelor pentru a introduce luminițele. 

BLA Shine sfaturi Craciun

12. În caz că ți-au mai rămas bostani de la Halloween, poți să îi transformi cu ajutorul vopselelor într-un om de zăpadă care te întâmpină la intrarea în casă!

BLA Shine sfaturi Craciun

13. Dacă vrei să lași diferite mesaje pe masa pregătită de sărbătoare, lipește 3 bomboane! Suportul care îți va ieși îl poți folosi la așezarea persoanelor la masă într-o anumită ordine, etichete pentru bufet, și nu în ultimul rând, le poți folosi pentru a transmite urări pentru sărbătorile de iarnă!

BLA Shine sfaturi Craciun

 

14. Nu mai trebuie să dai fuga prin magazine pentru a căuta șervețele de Crăciun, le folosim pe cele existente! Din doar câteva mișcări facem dintr-un șervețel un brăduț care să-i aștepte pe musafiri la masă.

BLA Shine sfaturi Craciun

15. Cu siguranță ai pe undeva prin casă un material cu care ai putea împodobi brăduții din fața casei. Chiar și ei au nevoie să fie decorați, doar sunt primii care întâmpină musafirii!

BLA Shine sfaturi craciun

 

Dacă ai nevoie de ajutor din partea spiridușilor BLA Shine pentru curățenia de sărbători sau de după, contactează-ne!

 

Sursă imagini: Pinterest

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This